Bedste personlige børnebøger


Her er de 30 bedste personlige børnebøger i 2021

De bedste personlige børnebøger er dem hvor barnet har hovedrollen og fortællingen tryllebinder opmærksomheden fra barnet! Man kan få personlige bøger med navn hvor fortællingen omhandler alt lige fra oplevelser i hverdagen til fantasifulde færde med kendte karakterer. En unik børnebog med navn – barnets eget navn – gør bare hygge- og højtlæsning lige lidt sjovere. En personlig børnebog er ligeså en god gaveidé til bedsteforældre da deres navne også kan indgå. Her i denne guide finder du de mest populære netop nu!

Bedste personlige børnebøger
Bedst anmeldte personlige børnebøger i 2021

Vores købsguide til personlige børnebøger

Sådan vælger du den rette personlige børnebog

Med den bedste personlige børnebog kan du læse charmerende eventyr for dit barn, hvor barnet selv er en aktiv del af historien. Det, at bogen handler om barnet selv, fascinerer ethvert barn, og han kan regne med, at den personlige børnebog bliver hans yndlingsbog fra nu af.

Med en personlig børnebog kan du ødelægge eventyret og lade karakterer i dit liv blive inkluderet. De kan være bedsteforældre, legekammerater, kæledyr osv. En personlig børnebog er ofte et lige så stort hit hos voksne.

Jeg ser nærmere på de muligheder, du har, hvis du vil have lavet en personlig børnebog til dit barn. Jeg har gennemgået anmeldelserne og fundet det bedste af de bedste muligheder for dig.

3 gode ting at huske på, når du køber en personlig børnebog

 • Vælg et børnebogstema, der interesserer barnet:
  Når du skal vælge et børnebogstema, skal du vælge et, der virkelig fanger barnet. Gør det lettere for barnet at efterleve historien.
 • Lad der være flere bekendte mennesker i historien:
  Jo flere familie, dyrevenner og venner du kan inkludere i bogen, jo bedre. Det gør også bogen sjovere for bedsteforældre at læse osv.
 • Vælg en bog der passer til dit barns alderstrin:
  Der findes mange personlige børnebøger på markedet, det er derfor vigtigt at du vælger den rette bog der passer til dit barns alderstrin – for at dit barn får den bedste oplevelse med bogen.

Vores bud på de 30 bedste personlige børnebøger i 2021

 • Personlig børnebog: Børnebog om sneaktiviteter | Min Bedste Bog

  Personlig børnebog: Børnebog om sneaktiviteter | Min Bedste Bog

  249,00 kr. Køb hos Min Bedste Bog
 • Personlig børnebog: Børnebog om fødselsdag | Min Bedste Bog

  Personlig børnebog: Børnebog om fødselsdag | Min Bedste Bog

  249,00 kr. Køb hos Min Bedste Bog
 • Personlig børnebog: Søg og find med Hr. Skæg | Min Bedste Bog

  Personlig børnebog: Søg og find med Hr. Skæg | Min Bedste Bog

  249,00 kr. Køb hos Min Bedste Bog
 • Personlig børnebog: Børnebog om prinsseser | Min Bedste Bog

  Personlig børnebog: Børnebog om prinsseser | Min Bedste Bog

  249,00 kr. Køb hos Min Bedste Bog
 • Personlig børnebog: Børnebog om at være elsket | Min Bedste Bog

  Personlig børnebog: Børnebog om at være elsket | Min Bedste Bog

  249,00 kr. Køb hos Min Bedste Bog
 • Personlig børnebog: Børnebog om vilde dyr | Min Bedste Bog

  Personlig børnebog: Børnebog om vilde dyr | Min Bedste Bog

  249,00 kr. Køb hos Min Bedste Bog
 • Personlig børnebog: Børnebog om Frost | Min Bedste Bog

  Personlig børnebog: Børnebog om Frost | Min Bedste Bog

  249,00 kr. Køb hos Min Bedste Bog
 • Personlig børnebog: Børnebog om skovens dyr | Min Bedste Bog

  Personlig børnebog: Børnebog om skovens dyr | Min Bedste Bog

  249,00 kr. Køb hos Min Bedste Bog

Personlige børnebøger, som børn elsker

Vi har her fundet de bedste personlige børnebøger, der forvandler historier til et spændende nyt format.

Børn elsker historier og især når de læses op af deres forældre, bedsteforældre eller andre, der er klar til en god tid med en god bog.

En personlig børnebog er den næste generation af klassiske børnebøger.

Vi kender til alle HC Andersens fantastiske eventyr, og vi husker, hvordan vi selv har oplevet magiens udfoldelse, mens vi læste disse vidunderlige historier.

En ubeskrivelig magi, der nok bedst opleves, når man lukker øjnene og fordyber sig i læsning.

Børn i dag har masser af opmærksomhedskrævende elementer omkring sig dag efter dag. Det er netop her, hvor personlige børnebøger tager centrum.

Med denne unikke type bøger skabes fascinerende magi, som alle uanset alder vil blive tiltrukket af. En magi, som du vil længes efter og vil have mere.

Det er netop denne fascinerende magi, den personlige børnebog kan skabe!

Hvad er en personlig børnebog, og hvorfor ville mit barn elske den?

En personlig børnebog er den perfekte måde at fange dit barns udelte opmærksomhed i en længere periode. Bogen inkluderer barnet i historien og skaber en fortælling, der inspirerer og udfordrer fantasien på den bedste måde.

Personlige børnebøger med navn gør barnet til hovedpersonen!

Gennem hele historien får ungen en masse fede titler som: superhelten, opfinderen, racerkøreren og mange, mange andre. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når barnet lytter til historien og skaber sine egne ideer om, hvordan alt udspiller sig. Barnets bedste venner er også på farten. Uanset om du har titlen forældre, bedsteforældre osv., Vil du uden tvivl have en særlig plads i barnets hjerte.

Du vil også deltage i rejsen i personlige børnebøger!

Vi vil alle dele gode oplevelser med dem, vi elsker, og hvorfor en børnebog ikke burde kunne gøre netop det. Derfor vil du som historiefortæller ofte kunne opleve, at du selv er inkluderet i barnets personlige børnebog, på en eller anden måde. Du er barnets bedste ven gennem historien!

Alle børn vil elske historien om, hvordan de kæmpede med en drage med deres bedste ven ved deres side. Barnet er hovedpersonen, og du, fortælleren, er lige så ofte i større eller mindre grad. Børn elsker at kunne genkende hverdagssituationer og blive inspireret af nye spil gennem læsning.

Målet med personlige børnebøger er at kunne skabe et fælles fodfæste for en fantastisk historie gennem den gode historie, hvor både barnet, fortæller, søskende, bedsteforældre og lignende. personligheder er involveret i barnets liv.

Personlige børnebøger er et godt valg

Personlige børnebøger, lad forældre få dækket alle fakta om deres børns liv. Nogle populære børnebøger giver endda andre særlige personlige detaljer, f.eks. En gratis dedikation, du kan tilføje i begyndelsen af ​​bogen. Derudover giver nogle populære bogtitler mulighed for at tilføje fotos af familie og venner, hvilket får dit barn til at se billeder af sig selv, mens det læser deres historie. Denne type bog er en fantastisk måde at give børn mulighed for at se deres helte personligt, når de lærer om deres liv og oplevelser.

Men det er ikke alle børnebøger, der skal tilpasses. Mange bøger kommer blanke fra forlaget, hvilket betyder, at alt du skal gøre er at indtaste de oplysninger, du får på forsiden (højde, vægt, køn osv.) Og derefter sende det til forlaget. Nogle forlag tilbyder færdiglavede bøger med omslag, der allerede er trykt, men du kan opleve, at der er større variation ved at bestille blanke bøger online. Blanke bøger fås også i flere forskellige størrelser, så du kan bestille den rigtige størrelse til dit barn.

En anden mulighed for personlige børnebøger er at oprette din egen.

Du vil måske tegne et billede af dit barn eller bare tage et billede af dem og bruge det billede som omdrejningspunktet i historien. For eksempel, hvis du tegnede et billede af din datters yndlingslegetøjshamster og placerede det på forsiden af ​​en børnebog, ville det blive til et værdifuldt erindring, når bogen er åbnet og læst. Eller hvis din søn ville tegne et billede af sin cykel, kunne du gøre den til en del af omslaget til en børnebog. Der er uendelige muligheder, der bare venter på at blive sluppet løs på dig.

Glæden ved personlige børnebøger er, at de giver dig mulighed for at give dine børn mulighed for at dele noget med deres venner. Når dit barn lægger et billede af sig selv i bogen, har du øjeblikkeligt et andet sæt øjne, der kan læse det og gøre grin med det, de ser. Denne deling skaber gode minder og er en vigtig del af udviklingen af ​​sociale færdigheder. Faktisk er sociale færdigheder en stor del af undersøgelserne om, hvordan børn udvikler kognitive evner.

Børnebogsforfattere har to hovedmuligheder (to faktisk) når det kommer til personalisering. For det første kan de vælge at give dig et skræddersyet cover designet specielt til dit barn. Dette er den bedste måde at sikre, at dine børns historiebog har unikt og aldrig før set kunstværk. Den anden mulighed (og den bedste måde at sikre, at personlige børnebøger har flotte grafiske designs) er at lade forfatteren designe hele bogen for dig. Lad mig forklare dette lidt mere …

Personlige børnebøger, der er lavet specielt til dit barn

Vil ofte indeholde muligheder (baseret på den type børnebog, du vælger) som personlige bøger med smukke illustrationer af elskede karakterer. Disse illustrationer kommer ofte i en blød, rig nuance – såsom guld, sølv eller creme. Disse farver er rige og trøstende og føles faktisk rigtig godt på børnenes ansigt, især hvis illustrationerne er malet på. Du vil sandsynligvis også opdage, at denne type børnebøger ofte indeholder mere detaljerede kysser og slikker sidelayouter.

Hvis du vælger den anden mulighed for personlige bøger (gør illustrationerne tilpassede til dig), bliver indholdet skrevet specifikt til dit barn. Hvis du f.eks. Vælger en børnebog om karakteren “Grøn græshoppe”, vil forfatteren inkludere detaljer om den lykkelige grønne græshoppe, herunder hans yndlings snack. Forfatteren tilføjer måske endda nogle “voksne” råd til børn, der måske kæmper med nogle af livets situationer. Dette er det mest almindelige scenario, når det kommer til forfatteren, der foretager personaliseringsvalg for deres illustrationer, men det er bestemt ikke begrænset til det.

Der er bogstaveligt talt tusindvis af personlige børnebøger tilgængelige i dag.

At finde en, der virkelig matcher dine ønsker og smag, er en simpel opgave. Med lidt tålmodighed skulle du kunne finde en gave, som dine børn helt sikkert vil elske. Når alt kommer til alt, er det at vælge personlige bøger til børn med deres yndlingsfigurer en måde at få dem til at føle sig specielle!

Sådan vælger du de bedste personlige bøger til dit barn

De bedst personlige børnebøger efter alder er dem, der tilskynder til kreativitet og fantasi hos børn og belønner dem for at nyde at lære. De mest populære børns billedbøger er dem, der engagerer børns medfødte nysgerrighed og hjælper dem med at lære mere om sig selv. Faktisk var nogle af de bedst sælgende børnebøger nogensinde bestsellere, fordi de havde en enorm uddannelsesværdi i dem.

En måde at gøre dit barns læseoplevelse sjovere på er at gøre deres historiebog personlig med billeder af dem selv. Dette gælder især for de bedst sælgende børnebøger efter aldersgruppe – de bedst sælgende bøger med billeder af sig selv i en meget ung alder har en meget stor uddannelsesmæssig fordel sammenlignet med bøger, hvor de fleste af illustrationerne først blev skabt meget senere. Et eksempel er den populære billedbog med titlen Winnie the Pooh. Den allerførste Pooh-bog illustreret af A. Wolfberg var en bestseller, fordi den indebar en grundig analyse af Poohs forskellige karakteristika, og den samme analyse bruges stadig i dag.

Selvom det kan virke som meget arbejde at lave en børnebog med Puh som den centrale karakter, kan det faktisk være ganske enkelt. De bedst sælgende børnebøger efter aldersgruppe har normalt en god blanding af humor og meningsfulde historier for at lære værdifulde lektioner om livet, især vigtige lektioner som selvtillid, kritisk tænkning og problemløsning. De bedste personlige bøger har et strejf af magi og kreativitet blandet med relevant information, der hjælper børn med at udvikle deres kritiske tænkningsevner, mens de har det sjovt. Hvis du leder efter personlige bøger til dit barn, skal du kigge efter en, der har en god uddannelsesværdi og en kærlighed til naturen, der er indarbejdet i dets plot.

De bedste børnebøger

Bedste børnebøger efter alder

Et stort antal børnebøger er udgivet i det sidste årti, men de bedste børnebøger efter alder har ikke været tænkt særlig meget endnu. Nogle af de mest populære børnebøger er skrevet til yngre børn, og det er normalt de bøger, der indeholder de historier og karakterer, som børn kender mest. Der er en bred vifte af børns billedbøger for ethvert barns smag, og disse historier kan hjælpe børn med at udvikle fantasi og kreativitet, der er nødvendig for at læse alene i mange år fremover.

Selvom det aldrig har været så populært som at læse bøger for voksne, er børnebøger stadig en væsentlig del af barndommen. Mange børn får illustrerede bøger eller cd’er at lytte til, når de lærer at læse, og der er ikke noget, der siger “voksen” eller “sejt”, ligesom at aflevere en yndlingsbog til et yngre barn. Mange børnebøger er også skrevet som pædagogiske historier, som små børn kan følge med i, når de lærer at læse, så de vil glæde sig over historierne og samtidig modtage værdifuld undervisning gennem lektionerne i bogen. For eksempel, hvis du giver et lille barn en bog om dinosaurer, kan han/hun lære om knogler, hvordan dyr vokser, og hvad der får dem til at bevæge sig, bare ved at læse ordene i bogen.

Derudover omhandler mange børnebøger universelle temaer. Det betyder, at en børnebog om feer f.eks. Kan lære børn om enhjørninger, eller den kan handle om, hvorfor feer synes at være så populære blandt små børn. En børnebog om bugs kan måske lære børn om væggelus, eller den kan lære børn at passe på disse insekter, når de leder efter en bid mad. Der er bogstaveligt talt hundredvis af forskellige typer børnebøger, og alle lærer dem børn vigtige livstimer, som de kan have med sig gennem hele deres liv.

Mest populære børnebøger

Mest populære børnebøger – Hvad er det, børn spørger mest om? Går du glip af, hvad dine børn vil? Mest populære børnebogsrangeringer er baseret på salg af børnebøger. Dette er det første spørgsmål, som forældre skal stille sig selv, før de køber en børnebog. Som forælder har du et ansvar for at give dit barn det bedste og en måde at finde den bedste børnebog er gennem børns billedbøger og mindfulness -bøger.

Grunden til at dette er så vigtigt, er fordi børn bruger meget tid på at læse. Børn læser hver dag hele dagen. Du vil have, at dit barn skal være omgivet af bøger, som de elsker. Når du køber en børnebog, vil du gerne have, at dit barn kan åbne den lige nu og begynde at læse den uden at skulle gøre noget.

Billedbøger er den type børnebog, de fleste forældre køber, for at deres barn kan læse med dem hver nat, når de går i seng. Mest populære børns billedbøger er historier med gode begyndelseskapitler, der hurtigt går videre. Forældre leder ofte efter børnebøger, der er skrevet i et enkelt sprog, som børn let kan forstå. Forældre ønsker også, at deres barn skal kunne fortælle historien uden at skulle læse hvert ord eller kæmpe med historien for at forstå, hvad der foregår.

Populære børnebøger på messen 2021

Mest populære børnebøger – Hvad er den seneste trend i børnebøger? På en nylig bogmesse i København promoverede en udstiller en hel række bøger om mindfulness. Mindfulness er ved at blive en meget populær børnebogsgenre. De fleste forældre og lærere sagde, at deres børn var meget modtagelige over for bøgerne, især dem baseret på buddhistisk meditation og buddhistisk spiritualitet.

De mest anbefalede børnebøger

 • Personlige børnebøger: Flere personlige bøger til børn vinder indtog i Danmark og resten af verden. Tendensen til at kunne inkludere dit barn i historierne i en personlige og unik børnebog er blevet populært. Børn elsker at være fokus for forældrenes opmærksomhed og netop dette rum, hjælper personlige børnebøger med at skabe.
 • Zen -billedbøger: En række børnebogssælgere på messen godkendte eller anbefalede Zen -billedbøger. Zen -billeder (børnenes hovedpersoner) fremstilles som rolige, glade og afslappede. Et fælles tema i bøgerne er, at Zen-mestre konstant er omgivet af andres tanker-men er i stand til at forblive løsrevet og fokuseret på sig selv. Nogle af bøgerne har hundredtusinder af kunder. Zen -børnebøger på markedet bliver udsolgt så hurtigt.
 • Narnia billedbøger: Mange børnebogssælgere på messen støttede entusiastisk Narnia, en børns fantasybogserie skrevet af C.C. Lewis. Bøgerne i serien inkluderer “En rød, grøn og gul rose”, “Tidens sand”, “Enhjørningen” og “Den sidste enhjørning”. Disse bøger er bestsellere blandt børnebogslæsere.
 • Prinsessen og frøen: Baseret på et tidløst eventyr havde den nyeste film Finding Nemo en karakter baseret på Narnia -bøgerne. Flere børnebogssælgere sagde, at Prinsessen og Frøen var den mest populære børnebog, de nogensinde havde set. Blandt de bedste børnebilledbøger, der blev solgt på messen, var “Knuffle Bunny”, “The Sandman” og “The Little Prince”. Disse bøger blev alle topsælgere af andre årsager end blot at være sjove og engagerende.
 • Twilight and New Moon: Baseret på de berømte bøger om de unge elskere i litteratur af nutidens forfatter, Robert Jordan, blev begge bøger let udsolgt på messen. Fans af bøgerne elskede Edward Cullens udseende som Edward og Bella Swan, og dem, der ikke købte bøgerne, elskede gnisten mellem Bella og Edward med det samme.

Andre populære børnebogssælgere på messen omfattede bøger om dinosaurer, bugs og andre kæledyr. Nogle af disse bøger blev udsolgt på rekordtid, mens andre blev i bogreolerne i dage og uger. Andre bemærkelsesværdige bøger blev udsolgt, men genvandt hurtigt interessen, da børn blev trætte af historien og tog op, hvor de slap. “Pirates of the Burning Sea” er et perfekt eksempel på dette.

Selvom tendenserne muligvis ændrer sig med tiden, er børnebøger stadig meget populære blandt læsere og børn. Uanset om det er på grund af historierne, karaktererne eller farven, fortsætter bøger med farverige illustrationer fortsat med at være i top på børnenes bogs popularitetsoversigter. Uanset om du vil læse om dyr, bugs eller andre ting, børns billedbøger er perfekte til børn i alle aldre. Selvom tendenserne muligvis ændrer sig med tiden, er billedbøger til børn og andre børnebøger stadig meget populære blandt læsere og børn.

Magien ved personlige børnebøger starter lige her!

6 ofte stillede spørgsmål om personlige børnebøger

1. Min søn har ikke bedsteforældre, kan jeg skrive en anden i historien?

Ja, du kan skrive navnet på en onkel, nabo, ven af ​​familien osv. Du bør dog vide, om det udtrykkeligt er angivet, at du SKAL være en bedsteforælder til barnet.

2. Kan du vælge hudfarven på personerne i personlige børnebøger?

Ja, du kan vælge hår og hudfarve på karaktererne i barnets personlige børnebog. Bogen bliver dermed helt unik og meget personlig.

3. Jeg har stavet et navn forkert og / eller jeg glemmer et eller flere felter i den personlige bog, hvad gør jeg?

Hvis du har stavet et navn forkert eller glemt et eller flere felter, vil bogen have disse mangler. Derfor er det meget vigtigt, at du indtaster de korrekte detaljer i alle nødvendige felter, når du bestiller den personlige børnebog.

4. Hvor langt fra hinanden kan barnets navn være, og er der nogen begrænsninger?

Der er ingen begrænsninger på længden af ​​barnets navn. Et meget langt navn kan imidlertid præsentere layout- og designudfordringer, når teksten ændres.

5. Hvor lang tid tager det fra man bestiller, til den personlige børnebog er modtaget?

Det tager generelt 3-4 hverdage, fra du bestiller en personlig børnebog fra My Best Book, til PostNord leverer den til din postkasse.

6. Hvad er en personlig børnebog?

En personlig børnebog placerer barnet i hovedrollen og involverer forældre, venner, bedsteforældre osv. af barnet. Indtast navnet på barnet og de andre personer i bogen, og vælg hud og hårfarve på de samme personer. Efter bestilling vil bogen være unik og indeholde personer med de indtastede navne og udvalgte karaktertræk.